2021

Opuslex-verkostomme laajeni Mikkeliin

Julkaistu: 28.09.2021

Opuslex laajeni syyskuussa Etelä-Savoon, kun perinteikäs Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy liittyi verkostomme jäseneksi Mikkelistä!  Itsenäisten asianajotoimistojemme verkostostossa on nyt 18 asianajotoimistoa ympäri Suomen ja verkostomme toimii yli 20 paikkakunnalla valtakunnanlaajuisesti. Verkostomme asianajotoimistoissa työskentelee yhteensä yli 60 juristia.

Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy on pääasiassa Etelä-Savon alueella toimiva asianajotoimisto, joka hoitaa laaja-alaisesti laadultaan ja vaativuusasteeltaan niitä toimeksiantoja, joille toimialueellamme on kysyntää. Merkittävä osa työajasta kuluu insolvenssiasioissa ja pesänselvitys- ja pesänjakotehtävissä. Tavoitteemme on moderni työote ja hoidamme toimeksiannot käytännössä sähköisesti. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, yksityishenkilöistä ja julkisyhteisöistä. Toimiston palveluksessa on viisi juristia.

Tervetuloa Opuslex-verkostoomme Mikkeli!

 

 

Löydätkö vastauksen kysymykseesi artikkeleistamme?

Uutiset

Opuslex-verkostomme laajeni Mikkeliin

Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy on liittynyt Opuslex-verkostoomme. Itsenäisten asianajotoimistojemme verkosto toimii nyt yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla!

Lue uutinen

Puhelinpalvelu

0600 199 33

Oikeudellisten asioiden neuvontapuhelin (3,10 € + ppm/min)

OpusLexin lakimiehet palvelevat sivua myös puhelimitse! Puhelinneuvontaa numerossa 0600 199 33 (3,1 € + ppm/min). Sinua lähinnä vapaana oleva OpusLexin lakimies vastaa puheluusi arkipäivisin kello 8:00-16:00 välisenä aikana, aattopäivinä klo 8:00-14:00.