Yhteistyössä

 

ytk-yhdistys.svg 

YTK-Yhdistys

Yleinen työttömyyskassa YTK on kaikkien alojen palkansaajien työttömyyskassa, joka vakuuttaa noin 500 000  palkansaajaa työttömyyden varalta. Jäsenmäärältään YTK on Suomen suurin työttömyyskassa. YTk-Yhdistys on puolestaan kassajäsenten perustama yhdistys, jossa on yli 250 000 jäsentä. OpusLex tarjoaa YTK-yhdistyksen jäsenille oikeudellista työsuhdeneuvontaa eli lakiapua puhelimitse normaalin puhelinmaksun hinnalla.

 

UPM – Wikipedia

UPM Metsä

UPM on yksi Suomen suurimpia metsäteollisuusyhtiöitä. OpusLex tarjoaa yhteistyössä UPM Metsän kanssa metsänomistajille asiantuntijapalveluita metsätilan sukupolvenvaihdoksiin.

 

Suomen Homekoirayhdistys ry

Suomen Homekoirayhdistys

Valtakunnallisesti toimiva Suomen Homekoirayhdistys ry on maailman suurin homekoira-alan yhdistys. Sen jäsenet muodostavat 21 paikkakunnalla toimivan homekoira-alan ammattilaisten verkoston, joka vuosittain tekee asiantuntemuksella tuhansia homekoiratarkistuksia sen selvittämiseksi, onko juridisten ja taloudellisten vastuiden kannalta syytä selvittää rakennusten tai huoneistojen kuntoa tarkemmin rakennusalan asiantuntijan avulla. 

OpusLex ja Suomen Homekoira yhdistys ovat yhteistyössä, jotta perinnönjakoon tai kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät riidat asiantuntevin ennakkotutkimuksin ja juridisesti oikein laadituin asiakirjoin voitaisiin jo ennakolta välttää. Jos taas kauppa on jo tehty ja kohteessa on todettavissa esimerkiksi homevaurio tai muu virhe, pyritään löytämään oikeusturvan kannalta mahdollisimman hyvä ratkaisu asian hoidolle.