Blogi - 2016

Identtiteettirosvous

Identiteettivarkaudet ovat lisääntyneet melkoista vauhtia viimeisten vuosien aikana. Henkilöllisyyttäsi saatetaan monin tavoin käyttää väärin.

Lue blogi

Blogi - 2016

Elämää pykäläviidakossa

Kun kerran kiinteistönvälittäjistä, lääkäreistä, poliiseista, tullista ja huutokauppiaista on tehty jos jonkinlaista tositelevisio-ohjelmaa, niin eikö olisikin jo korkea aika valaista ihmisille asianajajien ihmeellistä arkea?

Lue blogi

Blogi - 2016

Kesälomat lähestyvät ja lomaraha herättää kysymyksiä

Useimmilla meistä on ansaittuna täydet lomapäivät nyt lomakauden lähestyessä. Täydet lomapäivät tarkoittanevat lähtökohtaisesti 30 lomapäivää.

Lue blogi

Blogi - 2016

Yrityksen jatkajan valinta kuoleman jälkeen

Testamentti on yksi merkittävimmistä yrittäjän elämän aikana tehtävistä oikeustoimista. Yrittäjän testamentilla on usein kaksi keskeistä tehtävää, toisaalta turvata jäljelle jäävän puolison toimeentulo ja rauhoittaa lesken elämänpiiri, toisaalta myös päättää siitä mitä yrittäjän liiketoiminnalle yrittäjän poismenon jälkeen tehdään.

Lue blogi

Blogi - 2016

Ihmiset eivät ole toisilleen susia – vaan simpansseja!

Vuosittaiset asianajajapäivät järjestettiin Helsingissä Kalastajatorpalla. Tänä vuonna asianajajapäivään osallistui yli 1500 oikeudenhoidon ammattilaista, mikä on tähänastinen ennätys. Osallistuin asianajajapäivään kolmannen kerran.

Lue blogi